Muffinki Z Masłem
Need a wegetariański posiłek poranny? Muffinki z masłem mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sól, jajka, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 52 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj No-Nut Butter Peanut Butter Banana Chocolate Chip Muffins, Placki Z Masłem, oraz Nadzienie Z Tarty Maślanej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rodzynki, cukier, masło, jajka, mleko i wanilia umieścić w dużym rondlu o grubym dnie. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż mieszanina będzie gorąca, lekko zagęszczona i dopiero zacznie bąbelkować, około 4 do 5 minut. Lekko schłodzić, odsłonięte, w lodówce, kontynuując przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj 12 kubków muffin lub płaszcz sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszać mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą i solą. Zrobić dobrze w środku i wlać ciepłą mieszankę rodzynek, mieszając tylko do połączenia. Mieszać w orzechach, aż równomiernie wymieszane. Łyżka ciasto do kubków muffin.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) w środku piekarnika, aż złoty i tester ciasta włożony do środka muffinki wychodzi czysty, około 15 do 17 minut.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast wlać około 1 łyżeczki syropu na każdą babeczkę. Schłodzić muffinki w filiżankach przez 10 minut, a następnie wyjąć do stojaka.