Pomarańczowe muffinki z makiem mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 42 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka skórki pomarańczowej, mąki, cukru cukierniczego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Muffinki Z Makiem Pomarańczowym, Muffinki z krwawą pomarańczą i makiem, oraz Muffinki Z Makiem Pomarańczowym Cytrynowym podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połącz pierwsze pięć składników. W innej misce ubić jajko, śmietanę, masło, sok pomarańczowy i obrać. Wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia. Napełnij papierowe kubki muffinowe pełne dwie trzecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Kwaśna śmietana
Masło
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Piec w temperaturze 400° przez 18-20 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
3
Wymieszać składniki w małej misce; ubić do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego