Muffinki Z Makiem Cheddar

Muffinki Z Makiem Cheddar
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj muffinek z makiem Cheddar. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 21 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka sera cheddar, jajka, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Otis Spunkmeyer muffiny z makiem migdałowym – zrób pyszne muffiny w domu, Poppy Cheddar Moon Crackers, oraz Muffinki Z Makiem.

Instrukcje

1
W misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, mak i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MakowiecMakowiec
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć jajko, mleko i olej; dobrze wymieszać. Wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia. Zagnieść ser. Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki w dwóch trzecich pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MlekoMleko
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Piec w temperaturze 400° przez 25 minut lub do testu muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn