Muffinki Z Koperkiem Cheddar

Muffinki Z Koperkiem Cheddar
Cheddar Dill Muffins może być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 222 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 27 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Muffinki z koperkiem i cheddarem, Cheddar-Chleb Koperkowy, oraz Cheddar-Bułeczki Koperkowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz mleko, jajka i masło; wymieszaj z suchymi składnikami aż do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
MlekoMleko
3
Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki muffinów prawie pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec w temperaturze 400° przez 25-30 minut lub do testu muffinek. Schłodzić na patelni 10 minut przed wyjmowaniem do stojaka drucianego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn