Muffinki Z Dynią Jabłkową

Muffinki Z Dynią Jabłkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj babeczek z dynią z jabłkami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz mąkę, olej roślinny, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Z Dynią Jabłkową, Babeczki Z Dynią I Jabłkami, oraz Muffinki Z Dynią Jabłkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. W małej misce, połączyć jajka, dynia i olej; mieszać do suchych składników tylko do zwilżenia. Złożyć w jabłkach. Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffinowe dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy babeczki zostaną przetestowane. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn