Muffinki Z Cukrem Pudrem Bezglutenowym
Bezglutenowe cukier puder pączki babeczki może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. 446 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz moc pieczenia, skrobię kukurydzianą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pączki dyniowe z polewą z cukru pudru i przyprawionymi otworami na pączki z cukru, Bezglutenowe otwory na pączki z dyni (a.k.a. Mini Muffins), oraz Bezglutenowe czekoladowe babeczki z pączkami, Święto i prezenty.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 350ºF. Lekko posmaruj wnęki mini muffin patelni nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszać suche składniki.
Dodać mokre składniki i ubijać do połączenia. Ciasto będzie cienkie.
Napełnij wgłębienia muffinki do połowy pełne.
Piec przez 20 do 25 minut, aż babeczki będą złociste.
Podczas pieczenia babeczek, napełnij 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia cukrem pudrem.
Babeczki wyjąć z piekarnika i pracować partiami, włożyć bezpośrednio do cukru pudru. Delikatnie zwijaj babeczki w cukrze, aby je przykryć. Para z gorących muffinek sprawi, że cukier przyklei się do muffinek.
Muffinki wyjąć z cukru i odcisnąć nadmiar.
Przenieść muffinki do stojaka drucianego do ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.