Muffinki Z Cukrem Pudrem Bezglutenowym

Muffinki Z Cukrem Pudrem Bezglutenowym
Bezglutenowe cukier puder pączki babeczki może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. 446 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz moc pieczenia, skrobię kukurydzianą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pączki dyniowe z polewą z cukru pudru i przyprawionymi otworami na pączki z cukru, Bezglutenowe otwory na pączki z dyni (a.k.a. Mini Muffins), oraz Bezglutenowe czekoladowe babeczki z pączkami, Święto i prezenty.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 350ºF. Lekko posmaruj wnęki mini muffin patelni nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce wymieszać suche składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mokre składniki i ubijać do połączenia. Ciasto będzie cienkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Napełnij wgłębienia muffinki do połowy pełne.
5
Piec przez 20 do 25 minut, aż babeczki będą złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Podczas pieczenia babeczek, napełnij 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Babeczki wyjąć z piekarnika i pracować partiami, włożyć bezpośrednio do cukru pudru. Delikatnie zwijaj babeczki w cukrze, aby je przykryć. Para z gorących muffinek sprawi, że cukier przyklei się do muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Muffinki wyjąć z cukru i odcisnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Przenieść muffinki do stojaka drucianego do ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn