Muffinki Z Cukrem Pudrem Bezglutenowym

Muffinki Z Cukrem Pudrem Bezglutenowym
Bezglutenowe cukier puder pączki babeczki może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. 446 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz moc pieczenia, skrobię kukurydzianą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pączki dyniowe z polewą z cukru pudru i przyprawionymi otworami na pączki z cukru, Bezglutenowe otwory na pączki z dyni (a.k.a. Mini Muffins), oraz Bezglutenowe czekoladowe babeczki z pączkami, Święto i prezenty.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 350ºF. Lekko posmaruj wnęki mini muffin patelni nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce wymieszać suche składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać mokre składniki i ubijać do połączenia. Ciasto będzie cienkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Napełnij wgłębienia muffinki do połowy pełne.
5
Piec przez 20 do 25 minut, aż babeczki będą złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podczas pieczenia babeczek, napełnij 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Babeczki wyjąć z piekarnika i pracować partiami, włożyć bezpośrednio do cukru pudru. Delikatnie zwijaj babeczki w cukrze, aby je przykryć. Para z gorących muffinek sprawi, że cukier przyklei się do muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Muffinki wyjąć z cukru i odcisnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
9
Przenieść muffinki do stojaka drucianego do ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn