Muffinki Z Cukinią Przyprawione

Muffinki Z Cukinią Przyprawione
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj muffinki z cukinii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 182 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jeśli masz gałkę muszkatołową, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chai Spiced Cukinia Muffiny, Muffinki z oliwą z cukinii z cytrynową glazurą, oraz Piernikowe muffinki z przyprawionym Streuselem i ostrym sosem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż dwa stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie. Line 2 (12-studzienkowe) patelnie na muffinki z wkładkami papierowymi. Ewentualnie studzienki posmarować masłem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, soda oczyszczona, gałka muszkatołowa i sól w średniej misce i ubijaj, aby napowietrzyć i rozbić wszelkie grudki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść jajka, cukry, olej i wanilię w dużej misce i ubijaj, aż jajka zostaną rozbite i mieszanina zostanie dokładnie połączona. Używając gumowej szpatułki, złóż mieszankę mąki, aż do połączenia. Złóż cukinię do równomiernego wymieszania.Napełnij studzienki muffinowe około dwóch trzecich drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec, obracając patelnie na muffinki od przodu do tyłu i od góry do dołu w połowie czasu gotowania, aż babeczki będą rumiane, a tester ciasta lub wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysty, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Przenieś patelnie do stojaków z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez 5 minut.
6
Wyjąć muffinki z patelni i całkowicie ostudzić.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn