Muffinki Z Ciasta Marchewkowego
Muffinki z ciasta marchewkowego mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 201 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier granulowany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zdrowe muffiny marchewkowe jabłkowe {vel muffiny z ciasta marchewkowego}, Muffinki Z Ciasta Marchewkowego, oraz Muffinki Z Ciasta Marchewkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść około 15 papierowych kubków do pieczenia w patelniach na muffinki i zalej sprayem do gotowania.
Połączyć mąkę i następne 4 składniki w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Ubić razem ananasa i kolejne 4 składniki; dodać mieszaninę ananasa do mieszaniny mąki, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Wchodzisz w marchew, pekan, i rodzynki. Łyżka ciasto do pieczenia kubki, wypełniając około dwóch trzecich pełne.
Piec w temperaturze 350 przez 22 do 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.