Muffinki Z Brązowym Cukrem Rabarbarowym
Muffiny z brązowym cukrem rabarbarowym to Wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Ten poranny posiłek ma 172 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz sodę oczyszczoną, orzechy włoskie, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Muffinki z brązowym cukrem rabarbarowym z odrobiną Streuselu na wierzchu, Muffinki Owsiane Z Brązowym Cukrem, oraz Muffiny Brzoskwiniowe Z Brązowym Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mąkę, brązowy cukier, soda oczyszczona i sól. W małej misce ubić jajka, maślankę, olej i wanilię. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Złóż rabarbar i orzechy włoskie.
Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffin trzy czwarte pełne.
Piec w temperaturze 375° przez 18-20 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.