Muffinki Z Białej Czekolady I Moreli
Muffinki z białej czekolady i moreli mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mleka, margaryny w sztyfcie, krystalizowanego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto z białej czekolady z nadzieniem morelowym i kremem z białej czekolady, Biszkopt Z Białej Czekolady-Moreli, oraz Bułeczki z morelami i białą czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników (mąka przez czekoladę) połączyć w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć mleko, masło i jajko; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Łyżka około 1 łyżki ciasta do każdej z 12 filiżanek muffinek pokrytych sprayem do gotowania. Łyżka 2 łyżeczki konfitury do środka każdej filiżanki muffinki (nie rozkładać na ciasto); wierzch z pozostałym cieście.
Posypać równomiernie 1 łyżką cukru.
Piec w temperaturze 400 przez 22 minuty lub do momentu, gdy muffinki zostaną lekko dotknięte na środku.
Zdjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.