Muffinki Z Żurawiną Cytrynową

Muffinki Z Żurawiną Cytrynową
Lemon Cranberry Muffins to śniadanie, które serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 5G tłuszczu i w sumie 200 kalorii. Za 32 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga pokrojonych migdałów, żurawiny, jajek i oleju roślinnego. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Z łyżką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitne. Podobne przepisy to Muffinki Cytrynowo-Żurawinowe, Muffiny Z Żurawiną I Cytryną, oraz Muffinki Cytrynowo-Żurawinowe.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz suche składniki. W innej misce ubij jajka, mleko, olej i ekstrakt. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złóż żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
EkstraktEkstrakt
JajkoJajko
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Napełnij wyłożone papierem kubki na muffinki do dwóch trzecich; posyp migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Piec w temperaturze 400° przez 18-20 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn