Muffinki Wiśniowe Mini Maraschino
Mini maraschino Cherry Muffins to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sól, sok z wiśni maraschino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Maraschino Cherry Mini Bochenki, Babeczki Wiśniowe Maraschino, oraz Kanapki Z Lodami Wiśniowymi Maraschino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Smaruj dno tylko 24 miniaturowych (1 3/4x1-cala) kubków do muffinek lub 12 regularnych kubków do muffinek ze skracaniem lub sprayem do gotowania lub linią z papierowymi kubkami do pieczenia.
W średniej misce, ubić cukier granulowany, masło, mleko i jajko widelcem lub wire trzepaczką do dobrze wymieszane. Mieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól, aż mąka będzie zwilżona. Złożyć w wiśnie i migdały. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (kubki będą pełne).
Piec 10 do 15 minut lub do złotego koloru.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać składniki glazury, aż gładkie i wystarczająco cienkie, aby mżawka. Natychmiast wyjąć muffinki z patelni do stojaka chłodzącego.
Polewamy ciepłymi babeczkami.
Podawać na ciepło w razie potrzeby.