Muffinki serowo-szpinakowe

Muffinki serowo-szpinakowe
Muffinki z serem i szpinakiem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 50 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 17 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, zieloną cebulę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Ze Szpinakiem I Serem, Muffinki ze szpinakiem i kozim serem, oraz Babeczki jajeczne z kiełbasą, szpinakiem i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400ºF. Nasmaruj dno 12 miseczek muffinek o regularnym rozmiarze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij mleko, olej i jajko w średniej misce do wymieszania. Wymieszaj pozostałe składniki tylko do zwilżenia. Napełnij kubki muffin 2/3 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Piec 15 minut lub do złotego koloru; ostudzić lekko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn