Muffinki Podwójnie Czekoladowo-Wiśniowe

Muffinki Podwójnie Czekoladowo-Wiśniowe
Podwójne czekoladowe babeczki wiśniowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 380 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wyciąg z migdałów, cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Eggless Chocolate Chocolate Chip Muffins / Double chocolate muffins, Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Wiśniowe, oraz Ciasteczka Wiśniowo-Czekoladowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj 12 jumbo (3 1/2 cala) kubków do muffinek lub linii z papierowymi kubkami do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać mąkę, cukier, kakao w proszku, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól w osobnej dużej misce i zrobić dobrze w centrum; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Śmietanę, mleko, olej roślinny, jaja i ekstrakt migdałowy ubić w misce, aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać mieszaninę śmietany do studni, a następnie mieszać w mieszaninie mąki, aż tylko połączone. Wchodzisz na wiśnie i chipsy czekoladowe. Łyżkę do przygotowanych muffinek, napełniając do połowy pełną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Piec, aż wykałaczka włożona do centrów wyjdzie czysta, około 20 do 25 minut. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Przechowywać szczelnie przykryte w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn