Muffinki piernikowe z rodzynkami
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów wegetariańskich lacto ovo do swojej skrzynki z przepisami, babeczki piernikowe z rodzynkami mogą być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja zawiera 265 kalorii , 4 g białka i 11 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 45 centów za porcję. Udaj się do sklepu i kup cukier, zmielony ziele angielskie, jajka i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest idealny na Boże Narodzenie . Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Sprawdza się jako niedrogie śniadanie. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 27% . Ta ocena jest raczej słaba. Wypróbuj Pineapple Carrot Raisin Spice Cake , Baked Raisin Rice Pudding i Carrot Raisin Chocolate Chip Cookies, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło i cukier.
Dodaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij śmietanę i melasę.
Wymieszaj 2 szklanki mąki, sodę oczyszczoną, imbir, ziele angielskie i cynamon; dodaj do kremowej mieszanki, aż będzie wilgotna. Wymieszaj rodzynki z pozostałą mąką; wmieszaj do ciasta.
Napełnij foremki na muffiny wyłożone papierem do trzech czwartych wysokości.
Piec w temperaturze 375° przez 18-20 minut lub do momentu, aż wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z foremek na kratkę.