Muffinki Orzechowo-Bananowe
Muffinki orzechowo-bananowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Jeśli masz mleko, proszek do pieczenia calumet, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj No-Nut Butter Peanut Butter Banana Chocolate Chip Muffins, Muffiny Bananowe Z Masłem Orzechowym, oraz Muffiny Bananowe Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce.
Masło orzechowe i mleko ubić w średniej misce do wymieszania; wymieszać z bananami, jajkiem, olejem i wanilią.
Dodać do mieszaniny mąki; mieszać tylko do zwilżenia.
Łyżka do 12 filiżanek muffin pan spryskane sprayem do gotowania.
Piec 18 do 20 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Lekko schłodzić.