Orzechowe babeczki daktylowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pekan, mąkę, daktyle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj One Nutty Date, Orzechowy Toffi-Date Cake, oraz Muffinki daktylowo-orzechowe-te słodkie muffinki z kawałkami orzechów włoskich i daktylami są idealne na ciepło z piekarnika dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, cynamon, sól i gałkę muszkatołową. W innej misce ubić jajko, mleko i masło; wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Wchodzisz w dat i orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Cynamon
Masło
Gałka Muszkatołowa
Orzeszki Pekan
Daktyle
Mąka Uniwersalna
Cukier
Mleko
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffinowe dwie trzecie pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
3
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu.