Muffinki Orkiszowe Pomarańczowe (Bez Orzechów, Bez Soi, Bez Pszenicy)

Pomarańczowe babeczki orkiszowe (bez orzechów, bez soi, bez pszenicy) mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 188 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 32 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone ziele angielskie, sól, olej roślinny [użyj oleju z pestek winogron i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), Beztłuszczowe, Bez Cukru Pełnoziarniste Babeczki Z Jagodami, oraz Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. olej lub masło 12-cup Muffin cyny lub linii z Muffin cyny wkładki.Mąkę, proszek do pieczenia, skórkę, ziele angielskie i sól przesiać lub ubić bowl.In średnia miska, ubić razem sok pomarańczowy, mus jabłkowy, olej, cukier, wanilia, i jajka, aż dobrze połączone. Wymieszać z mieszaniną mąki, aż po prostu połączone. Ciasto będzie nieco grudkowate.Łyżką ciasto do przygotowanej puszce muffin i piec przez 15 minut lub aż tester wyjdzie czysty.
Pozostaw babeczki na 5 minut, a następnie odwróć je na stojaku z drutu, aby ostygły.