Muffinki muflonowe, otręby i płatki owsiane
Muffinki muflonowe, otręby i płatki owsiane wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 26 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Muffinki z otrębami i Muffinkami jabłkowymi, Otręby owsiane-muffiny jabłkowe Mini, oraz Babeczki Z Dyni Bananowe Otręby I Płatki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 7 składników (mąka przez sól) połączyć w średniej misce. Wymieszać rodzynki; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć sos jabłkowy i 4 kolejne składniki (sos jabłkowy przez jajko); dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Łyżka ciasto do 12 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 18 minut lub do momentu, gdy muffinki powrócą po dotknięciu lekko na środku.
Natychmiast wyjąć muffinki z patelni; ostudzić na stojaku z drutu.
Uwaga: przed zamrożeniem pozostaw muffinki do całkowitego ostygnięcia na drucianym stojaku. Przechowuj je w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym w zamrażarce do miesiąca.