Need a wegetariański posiłek poranny? Muffinki z otrębami miodowymi mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mleko, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki z otrębów miodu i figi, Muffinki Z Otrębami Miodowymi, oraz Muffinki Z Otrębami Miodowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 6 regularnych kubków muffin; spryskaj kubki do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
3
W małej misce wymieszaj otręby pszenne i wrzącą wodę. W średniej misce ubij mleko, miód, olej i jajko łyżką, aż dobrze wymieszasz. Mieszaj z mieszaniną otrąb, mąką, proszkiem do pieczenia, cynamonem i solą, aż mąka będzie zwilżona. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Otręby
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Miód
Woda
Mleko
Sól
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Posypać cukrem granulowanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
5
Piec 15 do 20 minut lub aż złoty brąz i Topy Wiosna z powrotem, gdy dotknął lekko w centrum. Natychmiast wyjąć z patelni do regału chłodzącego.