Muffinki Migdałowe Nadziewane Dżemem

Muffinki Migdałowe Nadziewane Dżemem
Need a wegetariański posiłek poranny? Muffinki migdałowe wypełnione dżemem mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, mąkę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Migdałowe Nadziewane Dżemem, Muffinki Migdałowe Wypełnione Dżemem, oraz Almond-Filled Butterhorns dla podobnych receptur.

Składniki

0(może być lub przeglądać)1/4 szklanki zmielonych orzechów makadamia1/4 szklanki zmielonych orzechów makadamia1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimigdały w plasterkachmigdały w plasterkach2(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie1(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidżem z jeżyn lub 1/3 szklanki dżemu jagodowego lub 1/3 szklanki dżemu malinowego lub 1/3 szklanki dżemu wiśniowegodżem z jeżyn lub 1/3 szklanki dżemu jagodowego lub 1/3 szklanki dżemu malinowego lub 1/3 szklanki dżemu wiśniowego1Duże(Keebler)(Keebler)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)barwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowany jasnobrązowy cukierpakowany jasnobrązowy cukier596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 szklanki 100% owoców jagodowych do smarowania1/2 szklanki 100% owoców jagodowych do smarowania0(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDodatkowe solone pestki słonecznika opcjonalnieDodatkowe solone pestki słonecznika opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn