Muffinki Marchewkowo-Cukiniowe
Muffinki marchewkowo-Cukiniowe wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jeśli masz proszek do pieczenia, sól, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Muffinki Marchewkowe Z Cukinią, Muffinki Marchewkowe Z Cukinią, oraz Muffinki Marchewkowe Z Cukinią.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Wymieszaj jajko, sok pomarańczowy i masło; dodaj do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia. Złóż marchewkę i cukinię. Łyżka do natłuszczonych patelni do muffinów, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut.
Natychmiast wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
Uwaga: zamrażać w szczelnym pojemniku do 3 miesięcy. Aby podgrzać owinąć każdą muffinkę w wilgotnym ręczniku papierowym; kuchenka mikrofalowa na wysokie 40 sekund lub do ogrzania.