Muffinki Marchewkowo-Cukiniowe

Muffinki Marchewkowo-Cukiniowe
Muffinki marchewkowo-Cukiniowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jajko, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Muffinki Marchewkowe Z Cukinią, Muffinki marchewkowo-Cukiniowe, oraz Muffinki Marchewkowe Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszaj jajko, sok pomarańczowy i masło; dodaj do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia. Złóż marchewkę i cukinię. Łyżka do natłuszczonych patelni do muffinów, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
CukiniaCukinia
MasłoMasło
MarchewMarchew
JajkoJajko
3
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Natychmiast wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
5
Uwaga: zamrażać w szczelnym pojemniku do 3 miesięcy. Aby podgrzać owinąć każdą muffinkę w wilgotnym ręczniku papierowym; kuchenka mikrofalowa na wysokie 40 sekund lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
MikrofalówkaMikrofalówka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn