Muffinki Marchewkowe Bezglutenowe Z Cukinią

Muffinki Marchewkowe Bezglutenowe Z Cukinią
Need a bezglutenowy i wegetariański posiłek poranny? Bezglutenowe cukinia marchew babeczki może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 18. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz marchew, jabłko, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Niesamowite bezglutenowe cukinia marchew muffiny, Bez Cukru I Nabiału Mini Marchewka Cukinia Muffiny, oraz Cukinia Chocolate Chip Mini Muffins (Bezglutenowe + Bez Cukru Rafinowanego).

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCrostini z czosnkiem, opcjonalnieCrostini z czosnkiem, opcjonalnie1jabłko, startejabłko, starte1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka ryżowa brązowamąka ryżowa brązowa1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakiet Milk Dudspakiet Milk Duds4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew, rozdrobnionamarchew, rozdrobniona3Batoniki toffi HeathPapier ryżowyPapier ryżowy3Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenasiona lnunasiona lnu1szczyptacałe migdały, ze skórką i prażonecałe migdały, ze skórką i prażone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoguma guarguma guar1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweskrobia ziemniaczanaskrobia ziemniaczana22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzunasiona dyninasiona dyni1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 pełnoziarniste duże pity o średnicy około 8 cali, podgrzane4 pełnoziarniste duże pity o średnicy około 8 cali, podgrzane1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerodzynki (opcjonalnie)rodzynki (opcjonalnie)1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziarna słonecznikaziarna słonecznika1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweskrobia z tapiokiskrobia z tapioki2Batoniki toffi Heathcukierki waflowe neccocukierki waflowe necco1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej roślinny (ja używam kokosa)olej roślinny (ja używam kokosa)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejogurt lub maślankajogurt lub maślanka4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukinia, rozdrobniona i wyciśniętacukinia, rozdrobniona i wyciśnięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia9
Magazyn