Muffinki Malinowo-Imbirowe Bezglutenowe
Need a bezglutenowy i wegetariański posiłek poranny? Bezglutenowe muffinki Malinowo-imbirowe mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, brązowy cukier, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Bezglutenowe Bezmleczne Muffiny Z Czekoladą Malinową, Krem imbirowy i malinowy {bezglutenowy}, oraz Muffinki Kukurydziane Malinowe Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nałóż 2 standardowe patelnie na muffinki z 6 filiżankami z nonstickspray.
Proszek do pieczenia ubić, sól i 1 1/2 szklanki mąki w średniej misce.
Ubić jajko, brązowy cukier, masło, mleko i imbir w dużej misce; wymieszać w suchychskładnikach. W małej misce wrzucić maliny z pozostałą 1 łyżką mąki; delikatnie złożyć na ciasto.
Podzielić ciasto między kubki muffin i piec, aż atester włożony do środka wyjdzie czysty, 25-30minutes.
Ostudzić 5 minut na patelni przed podaniem.
Zrób z wyprzedzeniem: babeczki można przygotować 1 dzień wcześniej.Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.