Muffinki Lniane Żurawinowe

Muffinki Lniane Żurawinowe
Muffinki lniane żurawinowe to wegetariańska poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka oleju canolan, mielonego siemienia lnianego, maślanki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Lniane, muffinki lniane jabłkowe, oraz Muffinki Lniane Jabłkowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze dziewięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubić jajko, białka, maślankę, miód i olej; wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia. Wymieszać z żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Kubki na muffinki pokryj sprayem do gotowania lub użyj papierników; napełnij dwie trzecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Posypać całym siemieniem lnianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię LnianeSiemię Lniane
5
Piec w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjmowaniem do stojaków drucianych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn