Muffinki Kokosowe Mango z kandyzowanym imbirem
Kokosowe muffinki z mango z kandyzowanym imbirem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Mieszanka jogurtu z mleka kokosowego, kokosa, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 39%. Spróbuj Kokosowe babeczki kukurydziane {z kandyzowanym imbirem}, Kandyzowane Muffinki Z Cukinią Imbirową, oraz Muffinki z cukinii marchewkowej z kandyzowanym imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W misce wymieszaj mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, brązowy cukier, 1/2 szklanki płatków kokosowych, proszek do pieczenia i sól.
Beat jajka w innej dużej misce, aż kremowy.
Do jajek dodaj sos jabłkowy, jogurt z mleka kokosowego, odtłuszczone mleko, olej roślinny i miód. Dobrze się mieszają.
Mieszaj mieszaninę mąki, suszone mango, kandyzowany imbir i miód do mieszaniny jajek tylko do wymieszania. Łyżka ciasto do kubków muffin, napełniając około 3/4 każdej filiżanki.
Posypać 2 łyżki płatków kokosowych na wierzchu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek muffinki wyjdzie czysta, około 20 minut.