Muffinki Jumbo Fluffy Walnut Apple

Muffinki Jumbo Fluffy Walnut Apple
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na śniadanie,więc wypróbuj Jumbo Fluffy Walnut Apple Muffins. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 179 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cukier, orzechy włoskie, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Apple coffee cake jumbo muffins, Puszyste Naleśniki Jabłkowo-Orzechowe, oraz Jumbo Fluffy Sugar Cookie są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Pokryj wierzch i wnętrze Jumbo Muffin pan sprayem do gotowania lub wyłóż papierem do muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj 1/2 szklanki masła, 1 1/4 szklanki cukru, wanilii i soli, aż będą lekkie i puszyste. Ubijaj jajka pojedynczo.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszaj 1 3/4 szklanki mąki, proszku do pieczenia i 1/2 łyżeczki cynamonu. Mieszaj mąkę na przemian z mlekiem, mieszając tylko do włączenia. Złożyć jabłka i orzechy włoskie. Nabierz do kubków na muffinki, aby napełnić 3/4. Lekko posyp wierzchołki kruszonką cynamonową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Aby zrobić kruszonkę cynamonową: w małej misce wymieszaj 1/4 szklanki białego cukru, 1/2 łyżeczki cynamonu, 3 łyżki mąki uniwersalnej i 2 łyżki masła pokrojonego w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszaj razem za pomocą blendera do ciasta lub dwóch noży do masła. Kruszonka powinna przypominać mały groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, gdy wierzchołki staną się złotobrązowe, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Jeśli zbyt szybko się zrumienią, przykryj folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Wyjmij z patelni i ostudź na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn