Need a wegetariański posiłek poranny? Muffinki borówkowo - śmietankowe mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, masło, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Z Kwaśną Śmietaną Jagodową, Muffinki jagodowo - śmietankowe, oraz Muffinki Borówkowe Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce, połączyć brązowy cukier, mąka, masło i cynamon. Pocierać palcami, tworząc grube okruchy. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Masło 12-szklanka muffin patelni. W średniej misce ubić 1 1/2 szklanki mąki z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. W dużej misce, za pomocą ręcznego miksera, ubić jajko ze średnią prędkością, aż się spieni.
Dodaj suche składniki i ubijaj z małą prędkością, aż prawie się zmieszasz. W misce wrzucić jagody z pozostałą 1 łyżką mąki. Za pomocą gumowej szpatułki złóż jagody na ciasto.