Muffinki jagodowe z glazurą cytrynowo-śmietankową
Muffinki jagodowe z glazurą cytrynowo-śmietankową to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 180. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, Skórka z cytryny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Chleb faszerowany jagodami z polewą z serem cytrynowym, Muffinki Z Serem Jagodowym Cytrynowym, oraz Muffinki Z Serem Cytrynowo-Jagodowym # BrunchWeek.
Instrukcje
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki.
Ubijamy jajka i kolejne 2 składniki. dodajemy do mieszanki mąki, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników. Wrzucić jagody z 1 łyżką. mąkę i delikatnie złożyć na ciasto. Łyżka wymieszać w 1 1/2 lekko nasmarowane 12-filiżanki muffin Patelnie, wypełniając trzy czwarte pełne.
Piec w 450 przez 14 do 15 minut lub do lekko rumiane i drewniane pick wstawiony do środka wychodzi czysty. Natychmiast wyjąć z patelni do stojaków z drutu i ostudzić 10 minut.
W międzyczasie przygotuj glazurę z serem cytrynowo-śmietankowym.
Mżawka na ciepłych babeczkach.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Można zastąpić świeże jagody.