Muffinki jabłkowo-serowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, serek, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Muffinki Z Serem Szarlotkowym, Muffinki Z Serem Śmietankowym I Jabłkami, oraz Muffinki Pełnoziarniste Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 15 muffin kubki z papierowych kubków do pieczenia. Rezerwa 1 łyżka brązowego cukru w babeczkach do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W dużej misce z mikserem elektrycznym, wymieszać pozostały brązowy cukier na babeczki, 1 3/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia, cynamon i sól na małej prędkości do wymieszania. Rezerwa 1 łyżka ubitego jajka do nadzienia.
Dodać olej, mus jabłkowy, wanilię i pozostałe jajko do mieszaniny mąki. Beat na średniej prędkości do wymieszania. Łyżką wymieszać jabłko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus Jabłkowy
Wanilia
Do Konserwowania,
Mąka Uniwersalna
Jajko
Olej Do Smażenia
4
W małej misce, wymieszać ser śmietankowy, reserved 1 łyżka brązowego cukru i reserved 1 łyżka jajka. Napełnij kubki muffin nieco mniej niż w połowie pełne ciasta. Na wierzchu po 1 łyżeczce śmietany serowej. Top z łyżką pozostałego ciasta do wypełnienia kubki 2/3 pełne. W małej misce, wymieszać wszystkie składniki streusel; posypać ciasto.