Muffinki Jabłkowe Pascha
Pascha jabłkowe babeczki może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz cierpkie jabłko, białka jaj, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pascha Streusel-toped Blueberry Muffins, Pascha Jabłko Pecan Pie, oraz Pascha Ciasto Jabłkowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
Umieścić macę farfel w plastikowej torbie; zmiażdżyć lekko wałkiem do ciasta.
Umieścić w dużym sitku lub durszlaku; dobrze zwilżyć pod gorącą bieżącą wodą do miękkości.
Spuścić; wycisnąć jak najwięcej wody. Rodzynki opłukać gorącą wodą.
W dużej misce, ubić białka i sól z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Na białka jajka posypać farfel, rodzynki, jabłko i 1/2 łyżeczki cynamonu.
Skropić masłem; lekko złożyć. Podzielić mieszaninę równomiernie między kubki muffin, pakując lekko. (Kubki Muffin będą pełne). W małej misce wymieszać 2 łyżeczki cukru i 1 łyżeczkę cynamonu; posypać 1/4 łyżeczki mieszanki na każdej babeczce.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni do stojaka z drutu.