Muffinki Jabłkowe Z Cukrem
Muffinki jabłkowe z cukrem to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Za 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu i w sumie 151 kalorii. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mus jabłkowy, mielony cynamon, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki jagodowe z cukrem, Niesamowite muffinki jabłkowe z kruszonką (bez cukru, bezglutenowe), oraz Ciasto kawowe cynamonowo-cukrowe z brązowym cukrem z polewą z twarogu waniliowego.
Instrukcje
W misce połącz mieszankę biszkoptów, cukier i cynamon. W innej misce ubij jajko, mus jabłkowy, mleko i olej. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone.
Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem kubki na muffinki do dwóch trzecich.
Piec w temperaturze 400° przez 10-12 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
W małej misce wymieszaj cukier i cynamon. Zanurz muffinki w roztopionym maśle, a następnie w cukrze cynamonowym.