Muffinki gruszkowo-orzechowe
Gruszka i muffinki orzechowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 37 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz proszek do pieczenia, soda oczyszczona, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Muffinki Gruszkowo-Orzechowe, Muffinki gruszkowo-orzechowe, oraz Muffinki gruszkowo-orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić orzechy włoskie w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąki i kolejne 3 składniki (przez sól) połączyć w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Wymieszać z mielonymi orzechami włoskimi. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Połącz brązowy cukier i kolejne 4 składniki (przez jajko) w małej misce; dodaj do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Złożyć pokrojoną w kostkę gruszkę.
Łyżka ciasto do 15 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania; posypać ciasto z cukrem turbinado.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub do momentu, gdy muffinki powrócą po dotknięciu lekko na środku.
Natychmiast wyjąć z patelni.
Miejsce na stojaku z drutu.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.