Muffinki gruszkowo-imbirowe

Muffinki gruszkowo-imbirowe
Gruszka i muffiny imbir może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis na posiłek rano. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com.tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, zmielony cynamon, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Muffinki gruszkowo-imbirowe, Muffinki Z Gruszką Imbirową, oraz Muffinki gruszkowo-imbirowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem gruszki. Złożyć w gruszkę. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Piec 17 do 20 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Podawać na ciepło, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn