Muffinki Dyniowo-Żurawinowe
Need a wegetariański posiłek poranny? Babeczki dyniowo-żurawinowe mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, maślankę, zmielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki Z Dynią Żurawinową, Babeczki Z Dynią Żurawinową, oraz Muffinki Dyniowo-Żurawinowe.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć, sodę oczyszczoną i 5 kolejnych składników (choć goździki); dobrze wymieszać trzepaczką.
W dużej misce wymieszać cukier granulowany i kolejne 5 składników (przez jajko); ubić mikserem ze średnią prędkością do dobrze wymieszanego (około 3 minut).
Dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny cukru; beat z małą prędkością tylko do połączenia. Złóż żurawinę.
Umieść 12 papierowych wkładek na muffiny w kubkach na muffiny; pokryj wkładki sprayem do gotowania. Łyżka ciasto do przygotowanych filiżanek.
Piec w temperaturze 375 przez 25 minut lub do momentu, gdy muffinki zostaną lekko dotknięte na środku.
Natychmiast wyjmij muffinki z patelni; umieść na drucianym stojaku.