Muffinki Dyniowo-Żurawinowe
Babeczki dyniowo-żurawinowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 328 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, olej roślinny, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Babeczki Z Dynią Żurawinową, Babeczki Z Dynią Żurawinową, oraz Babeczki Z Dynią Żurawinową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. posmaruj 12 miseczek do muffinek o regularnym rozmiarze ze skracaniem lub linią z papierowymi kubeczkami do pieczenia.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, cynamon, imbir i sól. Wymieszać z dynią, olejem, jajkami, żurawiną i orzechami pekan tylko do zwilżenia. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Posypać Gruboziarnisty cukier równomiernie na ciasto w każdej filiżance.
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjmij muffinki z patelni do stojaka chłodzącego.