Muffinki dyniowe z serem śmietankowym to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz serek śmietankowy, mąkę, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Muffinki Z Serem Dyniowym, Muffinki Z Serem Dyniowym, oraz Muffinki Z Serem Dyniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do nadzienia, w małej misce, ubić serek, jajko i cukier, aż będzie gładka; odstawić. W dużej misce, połączyć mąkę, pumpkin Pie spice, soda oczyszczona i sól. Ubić jajka, cukier, dynię i olej; wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Groch Fioletowy
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połowę ciasta podzielić na 24 wysmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki. Drop napełniania przez łyżeczki do herbaty na ciasto. Top z pozostałym cieście.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Na każdej babeczce w razie potrzeby umieść orzecha pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
4
Piec w temperaturze 350° przez 20-22 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.