Muffinki czerwone, białe i jagodowe
Czerwone, białe i jagodowe babeczki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 170 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej roślinny, mleko, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Czerwone, Białe I Jagodowe, Muffinki Z Białej Czekolady Jagodowej, oraz Babeczki z jagodami i białą czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425ºF.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek lub smaruj DNA tylko filiżanek do muffinek.
Jagody odsączyć (z mieszanki muffinów), opłukać i odstawić. W średniej misce wymieszaj muffinkę
Wymieszać, mleko, olej, jajka i żurawinę tylko do wymieszania. Delikatnie wymieszać z jagodami. Podziel ciasto między kubki muffin (każdy około trzech czwartych pełne).
Piec 17 do 22 minut lub aż złoty kolor i Topy Wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte. Ostudzić 3 do 4 minut; wyjąć z patelni. Wymieszaj cukier puder, mleko i ekstrakt z pomarańczy, aż będzie wystarczająco cienki, aby mżeć.
Mżawka polewa na babeczki.