Muffinki Cytrynowo-Jagodowe

Muffinki Cytrynowo-Jagodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj muffinki z jagodami cytrynowymi. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Muffinki Cytrynowe Z Jagodami Z Polewą Cytrynową, Babeczki Jagodowe Cytrynowe, oraz Babeczki Jagodowo-Cytrynowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmaruj lub ułóż 12-studzienną puszkę muffin z papierowymi wkładkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W misce do mieszania, połączyć 3 szklanki mąki, proszek do pieczenia i sól, i ubijać, aż dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
W innej dużej misce wymieszać cukier, jajka, skórkę z cytryny i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Dodać suche składniki do mokrych składników na przemian z kwaśną śmietaną i wymieszać po prostu połączyć. Unikać nadmiernego mieszania. Jagody wrzucić z 1 łyżką mąki i złożyć do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5
Podziel ciasto równomiernie na każdą filiżankę w przygotowanej puszce na muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
6
Piec przez 25 do 30 minut, lub aż tester wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn