Muffinki Cytrynowe Glazurowane
Glazurowane babeczki cytrynowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 299 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka jaj, śmietany, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 15%. Podobne przepisy to Muffinki Cytrynowe Glazurowane, Muffinki Cytrynowe Glazurowane, oraz Muffinki Glazurowane Cytrynowo-Okruchowe.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę i cukier.
Pokroić na maśle, aż się kruszy; odstawić.
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić w jajkach. Ubij w śmietanie, soku z cytryny i skórki.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do śmietany mieszaniny tylko do zwilżenia.
Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffinowe dwie trzecie pełne.
Posypać reserved okruchy polewą.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach przez 5 minut przed wyjęciem do stojaków Z Drutu.
Połączyć składniki glazury; skropić babeczki.