Muffinki Cytrynowe Glazurowane

Muffinki Cytrynowe Glazurowane
Glazurowane babeczki cytrynowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 299 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka jaj, śmietany, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 15%. Podobne przepisy to Muffinki Cytrynowe Glazurowane, Muffinki Cytrynowe Glazurowane, oraz Muffinki Glazurowane Cytrynowo-Okruchowe.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Pokroić na maśle, aż się kruszy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić w jajkach. Ubij w śmietanie, soku z cytryny i skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do śmietany mieszaniny tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffinowe dwie trzecie pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
6
Posypać reserved okruchy polewą.
7
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach przez 5 minut przed wyjęciem do stojaków Z Drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
8
Połączyć składniki glazury; skropić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn