Muffinki brzoskwiniowo-waniliowe bez cukru

Muffinki brzoskwiniowo-waniliowe bez cukru
Bezcukrowe (lub nie) muffinki brzoskwiniowo-waniliowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 56 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 104 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, mąkę, soję i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Cukier Waniliowy Brzoskwiniowy Crisp, Domowa Bez Cukru Wanilia Cynamon Gorąca Czekolada {Opcja Bez Nabiału}, oraz Zdrowa domowa pasta z fasoli waniliowej (rafinowany bez cukru, bezglutenowy, wegański).

Instrukcje

1
Wymieszać z nektarem z agawy (Opcjonalnie) i odstawić. W średniej misce do mieszania wymieszaj zmielone nasiona lnu z ciepłą wodą. Rozetnij fasolę wanilii i zeskrobaj nasiona od środka za pomocą noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Ubijamy nasiona do mieszanki lnu i zachowujemy fasolę wanilii do innego użycia. (Spróbuj przechowywać go w cukrze, aby uzyskać cukier waniliowy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 6 Szklanek (1,5 Litra) WodyOkoło 6 Szklanek (1,5 Litra) Wody
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Siemię LnianeSiemię Lniane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodaj ekstrakt waniliowy, Sok z cytryny i soję do mieszanki lnu i dobrze ubijaj, aby połączyć. W dużej misce, połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól i cukier lub substytut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
SoymilkSoymilk
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Siemię LnianeSiemię Lniane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dobrze wymieszać.
5
Dodać płynne składniki i mieszać tylko do połączenia; ciasto będzie grube. Złóż brzoskwinie, upewniając się, że są one rozmieszczone w całym cieście. Napełnij każdą filiżankę muffinek w granicach 1/2 cala od góry. Wygładzić wierzch każdej muffinki i w razie potrzeby posypać posiekanymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
6
Piec, aż wykałaczka wyjdzie czysta, około 15-20 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn