Mrs. Ralph Izard ' s Awendaw
Awendaw Pani Ralph Izard wymaga o 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Mieszanka masła, jajek, soli kuchennej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa pomidorowo-jabłkowa Stephanie Izard, Manila Clam and Sausage Linguine Stephanie Izard, oraz Dwa razy pieczone ziemniaki Ralpha i Kakoo - możesz je zrobić z wyprzedzeniem i podać później dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 1 łyżeczkę. sól i 6 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj kaszę i wracaj do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, ubijanie często, 15 minut lub aż zgęstnieje.
Usunąć kaszę z ognia i ubić na maśle.
Ubić około 1/4 gorącej mieszanki kaszy do jaj; ubić mieszaninę jaj do pozostałej gorącej mieszanki kaszy. Stopniowo ubijaj mleko.
Trzepaczka w mąki kukurydzianej i pozostałe 1/2 łyżeczki. sól.
Mieszankę kaszy wlać do lekko nasmarowanej 2 1/2 qt. naczynie do pieczenia.
Piec w 375 przez 1 godzinę do 1 godziny i 10 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Ser Awendaw: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, mieszając w 2 szklankach (8 oz.) rozdrobniony wędzony ser Gouda i 1/2 łyżeczki. zmielona czerwona papryka po mączce kukurydzianej.
Awendaw czosnkowo-ziołowy: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, mieszając w 1 szklance świeżo startego parmezanu; po 1/4 szklanki każda drobno posiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, bazylia i szczypiorek; 2 łyżki. posiekany świeży estragon; 3 ząbki czosnku, prasowane; i 1 łyżeczka. świeżo zmielony czarny pieprz po mączce kukurydzianej.
Pokrój ziarna ze świeżych kłosów kukurydzy na równe 2 filiżanki i umieść w misce. Używając tępej strony ostrza noża, zeskrobuj mleko i pozostałą miąższ z kolb do miski. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, zwiększając sól do 1 łyżeczki. w Kroku 2 i mieszając w ziarnach kukurydzy po mączce kukurydzianej.