Mrożony Mus Truskawkowo-Czekoladowy Biały
Mrożony Mus truskawkowo-czekoladowy z białej czekolady może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę baker ' s, mleko skondensowane, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Mrożony Mus Truskawkowo-Czekoladowy Biały, Mrożony Mus Czekoladowy Kwadraty, oraz Mrożone Ciasto Z Musem Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno plastikowej 9-calowej kwadratowej patelni.
Mikrofalówka 5 oz. czekolada w misce mikrofalowej na wysokości 2 min. lub do rozpuszczenia, mieszając po 1 min. Ubić serek rozprowadzić w dużej misce z mikserem do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo ubić w mleku. Zmiksować w roztopionej czekoladzie i truskawkach.
Ubij w chłodnym Batie; zalej skórką.
Zamrozić 6 godzin lub do twardości.
Deser wyjąć z zamrażarki 15 min. przed podaniem. Golenie Pozostałe 1 oz. czekoladę w loki; umieścić na deser. Użyj plastikowej folii, aby usunąć deser z patelni przed krojeniem, aby służyć.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.