Mrożony deser z kremem pistacjowym z sosem rubinowo-malinowym
Mrożony deser z kremem pistacjowym z sosem rubinowo-malinowym wymaga ok. 5 godzin i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.36 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, Maliny w syropie, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 15%. Spróbuj Mrożony deser z kremem pistacjowym z sosem rubinowo-malinowym, Mrożony deser pistacjowy z sosem malinowym, oraz Mrożony Deser Truskawkowo-Pistacjowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć wszystkie składniki crust; dobrze wymieszać. Naciśnij mocno w dnie niezgrubionej 8-calowej kwadratowej patelni lub 9-calowej patelni sprężynowej .
Ubić serek w średniej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać budyń wymieszać i mleka; beat na małej prędkości, aż połączone. Beat ze średnią prędkością do gładkiej. Rezerwa 1 szklanka ubitej polewy do dekoracji; przykryć i przechowywać w lodówce. Złóż pozostałą bitą polewę do mieszanki serków śmietankowych. Łyżka do patelni wyłożonej skórką. Zamrozić co najmniej 4 godziny lub do momentu uzyskania jędrności.
Tymczasem, w pojemniku blendera lub miski robota kuchennego z metalowym ostrzem, połączyć maliny, cukier i Likier. Przykryć; zmiksować na gładką masę. Mieszankę malin wcisnąć przez sitko do miski, aby usunąć nasiona; wyrzucić nasiona.
Aby służyć, pozwól deserowi rozmrozić w lodówce na około 1 godzinę. Ostrożnie Uruchom nóż po bokach patelni. Top każdej porcji z reserved bitą polewą, sosem malinowym i około 1/2 łyżeczki posiekanych pistacji.