Mrożony deser z kremem pistacjowym z sosem rubinowo-malinowym

Mrożony deser z kremem pistacjowym z sosem rubinowo-malinowym
Mrożony deser z kremem pistacjowym z sosem rubinowo-malinowym wymaga ok. 5 godzin i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.36 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, Maliny w syropie, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 15%. Spróbuj Mrożony deser z kremem pistacjowym z sosem rubinowo-malinowym, Mrożony deser pistacjowy z sosem malinowym, oraz Mrożony Deser Truskawkowo-Pistacjowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć wszystkie składniki crust; dobrze wymieszać. Naciśnij mocno w dnie niezgrubionej 8-calowej kwadratowej patelni lub 9-calowej patelni sprężynowej .
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubić serek w średniej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać budyń wymieszać i mleka; beat na małej prędkości, aż połączone. Beat ze średnią prędkością do gładkiej. Rezerwa 1 szklanka ubitej polewy do dekoracji; przykryć i przechowywać w lodówce. Złóż pozostałą bitą polewę do mieszanki serków śmietankowych. Łyżka do patelni wyłożonej skórką. Zamrozić co najmniej 4 godziny lub do momentu uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Tymczasem, w pojemniku blendera lub miski robota kuchennego z metalowym ostrzem, połączyć maliny, cukier i Likier. Przykryć; zmiksować na gładką masę. Mieszankę malin wcisnąć przez sitko do miski, aby usunąć nasiona; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
(z Kartonu)(z Kartonu)
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Aby służyć, pozwól deserowi rozmrozić w lodówce na około 1 godzinę. Ostrożnie Uruchom nóż po bokach patelni. Top każdej porcji z reserved bitą polewą, sosem malinowym i około 1/2 łyżeczki posiekanych pistacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn