Mrożone Warzywa Stir-Fry

Mrożone Warzywa Stir-Fry
Frozen Vegetable Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 124 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sos sojowy, oliwa z oliwek, masło orzechowe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Stek Sezamowy Stir Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć sos sojowy, brązowy cukier, czosnek w proszku, i masło orzechowe w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać mrożone warzywa aż tylko miękkie, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć z ognia i złożyć w mieszance sosu sojowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn