Przepis mrożone placki brzoskwiniowe Shortcake jest gotowy w około 3 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę o smaku brzoskwiniowym, brzoskwinie, konfitury z malin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mrożone Malinowe Placki, Shortcake Squares, oraz Placki Truskawkowe.
Instrukcje
1
Wymieszać lody i suchą żelatynę wymieszać w dużej misce do wymieszania. Wymieszać z chłodnym batem, a następnie kostkami ciasta. Łyżka do 8-calowej kwadratowej patelni; mżawka z konfiturami.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku Truskawkowym
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
2
Zamrozić 3 godziny lub do twardości.
3
Podawać z owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego