Mrożone Placki Brzoskwiniowe

Mrożone Placki Brzoskwiniowe
Przepis mrożone placki brzoskwiniowe Shortcake jest gotowy w około 3 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę o smaku brzoskwiniowym, brzoskwinie, konfitury z malin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mrożone Malinowe Placki, Shortcake Squares, oraz Placki Truskawkowe.

Instrukcje

1
Wymieszać lody i suchą żelatynę wymieszać w dużej misce do wymieszania. Wymieszać z chłodnym batem, a następnie kostkami ciasta. Łyżka do 8-calowej kwadratowej patelni; mżawka z konfiturami.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zamrozić 3 godziny lub do twardości.
3
Podawać z owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn