Mrożone Owoce Pops

Mrożone Owoce Pops
Frozen Fruit Pops to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Na $5.0 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, truskawki, syrop cukrowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Mrożone Owoce Pops, Mrożone Owoce Pops, oraz Kremowe Mrożone Owoce Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki przetwarzać w blenderze, aż będą gładkie. Podziel równomiernie między 4 (5-uncji) papierowe lub plastikowe kubki na napoje i zamrozić. Po 1 godzinie włóż kij do środka każdego. Zamrażać do całkowitego zamrożenia, 2 do 3 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Granatowy Lub Sok żurawinowyLikier Granatowy Lub Sok żurawinowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wyjąć z zamrażarki i odstawić w temperaturze pokojowej 2 do 3 minut.
3
Wyjmij filiżankę i podawaj natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn