Mrożone Key Lime Pie
Mrożone Key Lime Pie może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.25 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na skorupie, połączyć okruchy krakersów graham, cukier, i masło w misce. Naciśnij na 9-calową patelnię pyrex pie, upewniając się, że boki i dno mają równą grubość.
Piec przez 10 minut, aż będzie jędrny i złoty. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Do nadzienia, ubić żółtka i cukier na dużej prędkości w misce miksera elektrycznego wyposażonego w uchwyt łopatkowy przez 5 minut, aż zgęstnieje. Mikserem na średniej prędkości dodać mleko skondensowane, skórkę z limonki i sok z limonki.
Wlać do upieczonej skorupki ciasta i zamrozić.
Do dekoracji, ubij śmietanę na dużej prędkości w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać cukier i wanilię i ubić do jędrności. Łyżką lub rurką ozdobnie na ciasto i udekorować limonką. Zamrozić na kilka godzin lub przez noc.